Badrumsrenovering Stockholm

Att planera en badrumsrenovering i Stockholm

Många kan ha en vision om hur ett framtida badrum kommer att se ut när renoveringen väl är färdig. Det kan dock ibland vara svårt att förena den visionen med vad man egentligen kan göra i badrummet som skall renoveras. Många badrum är unika och har därför även begränsade förutsättningar till renovering. Vissa idéer kan se fantastiska ut på bild men när dom måste anpassas till ett visst utrymme, så kanske helheten inte blir lika fantastiskt som man hade tänkt sig från början. Vi kan hjälpa er att förverkliga era badrumsdrömmar eftersom vi är proffs på badrum, med lång och gedigen erfarenhet av badrumsrenovering i Stockholm.  Hur vi utför en badrumsrenovering i Stockholm rent praktiskt!

Det krävs mycket kunskap vid planering av badrumsrenovering Stockholm

En badrumsrenovering är ett stort projekt som kräver noggrann planering och en samordning av många yrkesgrupper. Eventuella brandväggar måste byggas/återställas, underlagen måste fuktsäkras och vara stabila/torra innan tätskikten installeras osv. Att renovera ett badrum i Stockholm innefattar även andra viktiga arbetsmoment som VVS arbeten som bör utföras av VVS montörer utbildade enligt Säker Vatten, el-arbeten måste utföras av behörig elektriker, sättning av kakel/klinkers som bör göras av plattsättare med god yrkesvana osv. Läs gärna våran renoveringsguide när du vill renovera badrum i Stockholm

När det gäller renovering av badrum i Stockholm, så föredrar vissa människor att utföra delar av arbetet själva, det kan omfatta allt från målning till mer avancerade arbeten som att installera badrumsmöbler m.m. Många klarar dessa uppgifter utmärkt med bra resultat. Det finns dock vissa arbeten i en badrumsrenovering som vi inte rekommenderar att man utför på egen hand, installation av tätskikt/plattsättning och VVS installationer är några arbeten som bör utföras av ett professionellt företag, av erfarna och branschkunniga hantverkare med rätt certifiering.

Skulle man utföra en badrumsrenovering med tillhörande VVS och tätskikts arbeten på egen hand, utan erfarenhet och de certifieringar som ofta krävs, så kan man förlora man allt skydd om olyckan skulle vara framme. Bostadsvärdet kan även sjunka om man saknar ett godkänt kvalitetsdokument på badrumsrenoveringen. Anledningen till detta är att kvalitetsdokumentet är en värdehandling, som intygar att badrumsrenoveringen är korrekt utförd enligt gällande branschregler och att tätskikten är rätt installerade av branschkunniga hantverkare. Oftast kräver även försäkringsbolagen och bostadsrättsföreningen att arbeten med badrumsrenovering och större ombyggnader som innefattar VVS arbeten ska utföras av kunniga yrkesmän med rätt certifiering. Tidigare var detta kanske inte lika viktigt men efter att vattenskador blivit allt dyrare för försäkringsbolagen så vill dom säkerställa att nya skador inte uppkommer genom bristfälligt utförda arbeten.

Bra planering är grunden till ett billigt sätt att renovera badrum i Stockholm

Hos oss får du alltid professionell hjälp med att hitta bra lösningar, när du vill renovera badrum i Stockholm. En inredningsarkitekt kan vara behjälplig vid en mera omfattande badrumsrenovering där väggar skall flyttas. Vi har gedigen erfarenhet av badrumsrenovering i Stockholm. Vårat främsta mål är att du som kund ska känna dig 100% nöjd efter att du har anlitat oss!

ROT-avdraget gör eran Badrumsrenovering i Stockholm billigare!
Kontrollera om ni har rätt till ROT-avdrag vid badrumsrenoveringen och hur mycket ni har kvar att utnyttja. Enligt skatteverkets regler får man rot-avdrag med 30% av hela arbetskostnaden, med högst 50.000 kr per person och år. Om ni renoverar andra delar av hemmet samtidigt och ni är 2 personer som äger bostaden, har ni rätt till 100 000 kr i rot-avdrag. Om totala arbetskostnaden hamnar på ca: 338.000 kr inkl.moms så betalar ni endast 238.000 kr för alla arbetskostnader efter preliminärt rot-avdrag .

Badrumsrenovering Stockholm
Bild från tidigare renovering hos kund  – Badrumsrenovering Stockholm

Kontakta oss vid badrumsrenovering i Stockholm.

Professionell badrumsrenovering i Stockholm, med spetskompetens inom de flesta områden inom byggbranschen. Vi ser alltid till att samtliga arbeten utförs korrekt så att din hemförsäkring gäller mot eventuella fuktskador även i framtiden. Kontakta oss för en gratis offertbesiktning av ditt befintliga badrum, så lovar vi att du får en konkurrenskraftig offert!  

Kontakta oss via tel 076 70 90 433 eller skicka ett sms så återkopplar vi snarast möjligt!