Badrumsrenovering i Stockholm

Planerar du att utföra en badrumsrenovering i Stockholm?

En badrumsrenovering i Stockholm är ett stort projekt som kräver noggrann planering och en god samordning mellan många yrkesgrupper, samtliga arbeten måste planeras noggrant och samordnas av en erfaren projektledare.

Att renovera ett badrum i Stockholm omfattar många viktiga arbetsmoment som exempelvis VVS-arbeten som säkrast utförs av rörmokare utbildade enligt Säker Vatten. EL-arbeten som utförs av behöriga elektriker, plattsättning och tätskiktsarbeten som bäst utförs av certifierad plattsättare med god yrkesvana osv.

Många har en vision om hur deras badrum kommer att se ut när väl renoveringen är klar. Ibland kan det dock vara svårt att förena den visionen med vad man egentligen kan göra i badrummet och det kan även finnas viktiga detaljer som man har missat, men som är viktiga för att du ska få ett bra och hållbart slutresultat. Våra badrum är ofta olika uppbyggda och därför har dom även olika förutsättningar till renovering. Många missar exempelvis att ventilationen är ytterst viktig del i ett väl fungerande badrum.

Vissa idéer kan se bra ut på en ritning men när dom måste anpassas till ett visst utrymme och enligt dagens branschregler, så kanske helheten inte blir lika bra som man hade tänkt sig från början.

En bra badrumsrenovering kräver även säkra underarbeten

Det är lika viktigt att alla underarbeten blir säkert utförda, som att kakel installeras snyggt vid en badrumsrenovering. Det finns en del badrumsföretag som slarvar med underarbeten, som kan resultera i att fukt byggs in i både väggar och golvbjälklag. Fukt som efter något år kan orsaka mögelskador som man inte upptäcker förrän det är försent.

Att följa branschregler och material tillverkarens monteringsanvisningar är ytterst viktigt vid en badrumsrenovering. Att snåla med material för att få prismässiga fördelar gentemot sina konkurrenter är även ett vanligt beteende hos vissa större badrumsentreprenörer och detta bör man också tänka på när man väljer badrums entreprenör.

När vi bygger badrum så tänker vi på alla detaljer så att ditt badrum blir säkert. Vi följer inte enbart branschreglerna, utan vi ser exempelvis även till att ventilationen bli tillräcklig så att den fuktiga badrumsluften får en chans att ventilera ut via från-luft ventilationen och inte spridas till övriga delar av bostaden via badrumsdörren.

Vi kan hjälpa er att förverkliga era badrumsdrömmar. Vi är proffs på badrumsrenovering i Stockholm, med lång och gedigen erfarenhet av olika typer av renoveringar i Stockholm.

Så renoverar vi badrum i Stockholm

Eventuella brandväggar måste byggas/återställas, underlagen måste fuktsäkras och vara stabila/torra innan tätskikten installeras osv.

Bra planering är grunden till ett lyckat sätt att renovera badrum i Stockholm

Hos oss får du alltid professionell hjälp med att hitta smarta lösningar, när du vill renovera badrum i Stockholm. En inredningsarkitekt kan vara behjälplig vid en mera omfattande badrumsrenovering där väggar skall flyttas. Vi har gedigen erfarenhet av badrumsrenovering i Stockholm. Vårat främsta mål är att du som kund ska känna dig 100% nöjd efter att du har anlitat oss!

ROT-avdraget gör din Badrumsrenovering i Stockholm billigare!
Kontrollera om ni har rätt till ROT-avdrag vid badrumsrenoveringen och hur mycket ni har kvar att utnyttja. Enligt skatteverkets regler får man rot-avdrag med 30% av hela arbetskostnaden, med högst 50.000 kr per person och år. Om ni renoverar andra delar av hemmet samtidigt och ni är 2 personer som äger bostaden, har ni rätt till 100 000 kr i rot-avdrag. Om totala arbetskostnaden hamnar på ca: 338.000 kr inkl.moms så betalar ni endast 238.000 kr för alla arbetskostnader efter preliminärt rot-avdrag .

Badrumsrenovering Stockholm
Bild från tidigare renovering hos kund – Badrumsrenovering Stockholm

Kontakta oss vid badrumsrenovering i Stockholm.

Vi utför professionell badrumsrenovering i Stockholm, med spetskompetens inom de flesta områden inom byggbranschen. Vi ser alltid till att samtliga arbeten utförs korrekt så att din hemförsäkring gäller mot eventuella fuktskador i framtiden. Kontakta oss för en gratis offertbesiktning av ditt befintliga badrum, så lovar vi att du får en konkurrenskraftig offert!

Kontakta oss på 076 70 90 433 eller skicka ett sms så återkopplar vi snarast möjligt!